Workshophelg

För några helger sedan öppnade vi dörrarna för våra medlemmar att sitta och spåna idéer med oss och andra filmintresserade. Vi höll också i spännande föreläsningar och workshops om produktion, manus, finansiering, och festivaler.

Genom att placera sig i en kreativ miljö med andra filmintresserade blir det förhoppningsvis lättare att släppa på den ”writer’s block” som kan uppstå, och därmed låta idéerna flöda.

Sedan kan det vara nyttigt för en själv att diskutera sin pitch för att sätta saker i perspektiv och se det från en annan vinkel. Hur erfaren man än är, så finns det alltid nya tips och tricks för att underlätta och förbättra sin egen process.

Allt som allt var det många kreativa medlemmar som gick hem med något nytt till sitt manus.

Håll utkik efter kommande workshop!