Producentverkstad med Allmänna Arvsfonden och Örebro kommun

Örebro Filmförening håller i Producentverkstäder som stödjer och inspirerar filmskapare i Örebro. Denna utbildning hjälper till att förbereda en på hur det kan se ut i branschen som just en producent. Under just denna verkstad fick vi äran att gästas av Allmänna Arvsfonden och Örebro Kommun som presenterade hur de kan stödja ens filmidé genom finansiella bidrag.

Arvsfonden delar ut pengar till dig som har projekt som bidrar till att stärka barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. De uppmuntrar att du ringer eller att du testar din ide HÄR. Varför inte prova?

Örebro kommun stöttar också mer än gärna projekt som vi i Örebro har! På denna sida kan du söka bidrag till studentföreningar och studentprojekt. Bidraget ska uppmuntra och möjliggöra studenters engagemang och stärka Örebro som student- och universitetsstad. Lär mer HÄR.

Åke Lundström står upp till vänster, Örebro kommuns representant till höger