Manusverkstaden tar sommaruppehåll…

…men kommer tillbaka i större format till hösten!

Måndagen den 29 maj hade manusverkstaden sin sista träff inför sommarens semestertider under juni och juli. I augusti kommerLive at Heart att äga rum så fokus kommer ligga på festivalen där vi hoppas att våra manusförfattare tar chansen att mingla med branschen och skapa samarbeten med vårens olika projekt. I september kommer vi starta workshops för manusverkstaden för att komplettera våra vanliga träffar. Dessa workshops ska fungera som en chans för våra manusförfattare att utveckla sitt sätt att se på skrivande och även ge de som är mer ambitiösa ytterligare stöd och tips för att ta steget mot en professionell karriär! Vi ses i höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *