Låna utrustning och hälsa på tillskott

Vi inleder med att berätta om årsmötet där den mest framstående information handlar om:

  1. Ny medlem i styrelsen i form av filmstudent Andrea Vasquez (bild till höger). Andrea kommer ursprungligen från Stockholm och studerar sitt första år på filmprogrammet, Örebro universitet, där hon även kommer leda en arbetsgrupp för föreningen. Så är du student och intresserad av vad vi gör håll utkik efter henne!
  2. Åke Lundström sitter kvar som ordförande för föreningen även 2017.
  3. För mer information och dokument finns dessa upplagda på hemsidan (verksamhetsberättelse och verksamhetsplan) samt finns tillgängliga vid förfrågan till info@orebrofilmforening.se.
  4. Medlemsavgiften för 2017 kommer ligga kvar på 100 kr…

…OCH när vi då talar om just medlemskapet så kommer man via ett medlemskap från och med idag (6e februari) kunna låna utrustning från oss. Allt man behöver göra är att maila oss på martin@orebrofilmforening.se och kolla tillgängligheten för utrustningen som behövs samt skriva en kort förklaring av projektet man söker för. Se vilken typ av utrustning som finns på vår hemsida. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *