God jul och Gott nytt år!

Nu ser vi framåt 2017!

Efter ett fantastiskt trevligt 2016 tackar vi nu för oss och ser framåt 2017!

November månad bjöd som bekant på visningar av ”Alena” och ”Jordskott” med besök av Alenas regissör Daniel di Grado respektive Jordskotts producent Filip Hammarström – trevliga bekantskaper i vår kategori möten med filmfolk. Vi vill i samband med Alena visningen tacka Lindhska Bokhandeln för för sitt bidrag av ett exemplar av seriealbumet Alena som lottades ut till en lycklig vinnare!

Nu i december lägger vi allt krut på att planera inför kommande året och avslutar snyggt med projektet ”Alla barns rätt till kultur” – som ni kan läsa mer om i slutet av det här inlägget!

Vi skulle med tanke på nästa års planering uppskatta tips på aktiviteter, evenemang osv. som vi kan anordna för alla er medlemmar. Vi ser även gärna att man tar kontakt med oss om man vill engagera sig själv och hjälpa oss i vårt arbete! Ett utmärkt tillfälle för detta är föreningens årsmöte som sker den 22e januari kl. 16:00. Då är alla som varit medlemmar 2016 – samt de som blir medlemmar på mötet för 2017 – varmt välkomna för att göra sin röst hörd!

Tills dess önskar vi alla en God Jul och ett Gott nytt år!

Vi ses!

(Bilder på: Alena seriealbum fanns till försäljning efter visningen.  Örebro Filmförenings Martin Sörensen intervjuar Daniel di Grado inför visningen av Alena. Filip Hammarström poserar framför Roxy inför visningen av Jordskott. Filip Hammarström håller i föreläsning runt tv-serier med utgångspunkt i egna serien Jordskott.)

”ALLA BARNS RÄTT TILL KULTUR”

Sprid gärna ordet till barn i Pålsboda med omnejd:

FILMKURS UNDER JULEN I PÅLSBODA FOLKETS HUS!

Gillar du film och är nyfiken på hur det fungerar att berätta en historia med hjälp av en kamera? Vill du möta andra filmintresserade för att lära dig göra film tillsammans? Anmäl dig i så fall till en sjudagarskurs i filmberättande som Örebro Filmförening och Region Örebro Län erbjuder genom kulturprojektet ”Alla barns rätt till kultur”.

Introduktionshelg lördag-söndag 17-18 december

Kurstillfällen måndag-onsdag 2-4 januari och måndag-tisdag 9-10 januari.

Alla dagar klockan 10.00-15.00. Vi bjuder på lättare lunch.

Deltagandet är gratis och öppet för alla barn i 10-12-årsåldern.

Antal platser är begränsat så anmäl dig så snart som möjligt.

Anmäl dig till Daniel Lundsten på Örebro Filmförening

senast tisdag den 13 december: daniel@orebrofilmforening.se

Skriv i anmälan om du har någon kostallergi, och om du talar ett annat språk än svenska.