Vi har flyttat!

Klostergatan 35

Efter att ha avrundat och summerat Live at Heart International Filmfestival har vi nu tagit steget till nya lokaler och hamnat på Klostergatan 35, 703 61 Örebro.

Vi har även tagit oss tid under september månad för att planera och förbereda projekt och evenemang inför hösten samt nästa år – vi hoppas kunna annonsera dessa inom kort så håll ögonen öppna! Vad vi kan annonsera just nu är att Örebro Filmmanusverkstad drar igång den 31e oktober så skulle det finnas intresse av att delta i denna så kontakta oss på:

martin@orebrofilmforening.se

Avslutningsvis vill vi återigen påpeka att vi finns här för er som vill uppleva film och vara aktiva inom skapandet av film – så dela gärna med er av era önskemål om hur ni vill att föreningen ska ta form!