Tack för era bidrag!

Fram till den 30e juni tog vi emot förslag på logotyper som har möjligheten att väljas ut att representera föreningen. Fönstret för inlämning är nu stängt och vi tackar alla som bidragit med sina förslag! Föreningens verksamhet och grafiska profil kommer sedan att presenteras den 12e augusti under föreningens kickoff!

Vi är en ideell förening som så långt tillbaks som 1997 jobbat med att främja film på alla sätt i Örebro Län. I år tar vi ytterligare ett steg framåt och kommer förutom att anordna vår årliga festival att inleda olika typer av filmverksamhet året runt!

Verksamheten kommer framförallt fokusera på tre ben som ska hjälpa länets filmare ta steget in i den professionella filmbranschen:

*Utbildning

*Stöd

*Nätverk

Nu har du chansen att sätta DIN prägel på DIN förening!

Vi vill att du kommer med förslag på hur vi kan utforma verksamheten utifrån DINA önskemål.